BFF :)

BFF :)

: : Tentang Saya : :

My photo
kuala terengganu, Malaysia
* bdk simple * * 16 tahun * * smkkgb * * in a relationship with Tg Azwan *

: couple :

: couple :

beberapa tahun akan datang :)

beberapa tahun akan datang :)

: saya :

: saya :

: saya :

: saya :

mereka yg terbaek :)

mereka yg terbaek :)

Sunday, May 1, 2011

- akan ku jumpa -

Ku mengatur langkahku
Jalan tanpa bayang-bayang mu
Langit dan bumi setia menemani ku
Matahari menyinar tak pernah berpihak pada ku
Ku kepanasan tanpa perlindungan mu

Hari berganti hari aku masih teguh menanti
Hadir diri mu dalam hidup ku ini
Rasa kecewa ada bila kaki kita penat berlari
Namun yakin ku kau kan ku temuiKerna ku tahu akan ku jumpa diri mu
Dan ku kan terus menempuh mimpi-mimpi ku selalu
Ku lihat semua gembira
Bila mengenali erti cinta
Senyuman ku beri hanya duka
Bila ingin teman tuk berbicara
Cinta jangan sembunyi
Mataku ku kabur mencari
Hadirlah dalam hidup ku ini
Cinta jangan engkau pergi
Bila langkah ku cuba
Untuk mengejar diri mu
Ku takkan pernah cuba berhenti
Langkah ku mencari cinta
Yang ku tahu hanya tuk diri ku
Kan ku terus cari sampai hujung dunia

Monday, March 14, 2011

cuty-2 sekolah :)

assalamualaikum , apa khbr korangg ? okayy ? ngee ~ miss lha kwn2 kat skola . memandgkn cuty nie seminggu , aku ingt nk hangout nge kwn2 kat bndr . tp , bandar penuh orngg x ? Hehe XD . Study ? yeahh ! studyy tu studyy jgk , tp xkn nk mengadap buku je an ? law korang msty bosan hadap buku je . Msj ? everydayy lha aku msj , dgn sape ? ofcoz lha dgn pkwe aku . pkwe aku ? sape sape ? hehe , tg azwan lha ! haha . online fb ? boringg =,=' .
internet lembapp doe . better aku conteng-2 kat blog aku nieh . hehe . twitter ? hehe , aku  ada twitter , tp mls nk update . hehe ;pp , nak conteng-2 apa lg ekk ? kepala aku nieh ckp 'no idea' , sorry xD . okay-2 . tara taw lha nk tulis apa lgi . give me idea nk cerita apa . hehe . story tntg cinta ? Haha , bnyk-2 ! tp nk tjuk apa ? Haha . ini masa berfikir ! hehe . assalamualaikum , ily <3 : CUTI SEKOLAH :

Sunday, March 13, 2011

BILA DAH PNDH SKOLAH LAEN , MULA LHA LUPA KN KWN LAME MESKI KITA PRNH BERBAEK .

dulu kita kwn baek sanad , tp skrg kita x rapat daa. awk da de dunia baru . awk x perlukn kwn awk sorg nie . setiap kali msj , jrng2 je bls . bls pon nk x nk jee . yes ! i know , kita nie hnye kwn mase dunia lame awk tuu . okayy , sy berterima ksh pd awk sbb sudi jd kwn sye pd dunia lame awk tuu , yeah ! ily lha XD

PERKARA YANG DAH LEPAS , BIARKAN IA BERLALU DGN HATY YG GEMBIRA :'(

Aku sedih lha , baru-baru niy , ade org tetiba tnye aku, betol ke aku de gaduh nge sorg membe aku nie ? pdhl aku x gduh pon , kami berbaek lagy :) . then , ade pulakk kwn aku sorg lagy ckp , yg aku dew gduh nge sorng dakk puan nie ( org laen ). why ? pdhl aku x pnh cari psl pon . aku juga  x prnh ambek pusing hal dye . hish ! aku ta suke lha org maen fitnah2 aku , law betol pon aku de wat slh , gtau lha aku . biar aku mtk maap . korang x pyh mtk maaf  dgn aku . aku x suke lha berdendam dgn korang . okayy ? aku mtk maap law aku de wat slh okay-okay ? stiap manusia x lari dr melakukn kslpn begitu juaa aku . okay ? sorry :) , biarlah pkare yg da berlaku tuu berlalu dgn penuh kngn yg terindah bg kita meski ituu saked , :')

Wednesday, March 9, 2011

SETIAP YG BERLAKU ADA HIKMAHNYA :')

hehe , tol an pepatah di ats tuu ? YEAHH ! hehe , apa yg  berlaku kat sy begituu lha . thnx yaww kpd sesiapa yg terlibat ! Haha . :') ( HAPPY )

Tuesday, March 1, 2011

hye :')

hai . hurmm =,=' . sakett aty aaa lam kls td . ade ke ptot dakk laki kls aku wat fitnah kat aku. hish ! naseb pkwe aku x mrh , law mrh ?? hurm =,=' . aku masih MARAH dgn mu *owg yg tertentu taw aa . huh .