BFF :)

BFF :)

: : Tentang Saya : :

My photo
kuala terengganu, Malaysia
* bdk simple * * 16 tahun * * smkkgb * * in a relationship with Tg Azwan *

: couple :

: couple :

beberapa tahun akan datang :)

beberapa tahun akan datang :)

: saya :

: saya :

: saya :

: saya :

mereka yg terbaek :)

mereka yg terbaek :)

Monday, March 14, 2011

cuty-2 sekolah :)

assalamualaikum , apa khbr korangg ? okayy ? ngee ~ miss lha kwn2 kat skola . memandgkn cuty nie seminggu , aku ingt nk hangout nge kwn2 kat bndr . tp , bandar penuh orngg x ? Hehe XD . Study ? yeahh ! studyy tu studyy jgk , tp xkn nk mengadap buku je an ? law korang msty bosan hadap buku je . Msj ? everydayy lha aku msj , dgn sape ? ofcoz lha dgn pkwe aku . pkwe aku ? sape sape ? hehe , tg azwan lha ! haha . online fb ? boringg =,=' .
internet lembapp doe . better aku conteng-2 kat blog aku nieh . hehe . twitter ? hehe , aku  ada twitter , tp mls nk update . hehe ;pp , nak conteng-2 apa lg ekk ? kepala aku nieh ckp 'no idea' , sorry xD . okay-2 . tara taw lha nk tulis apa lgi . give me idea nk cerita apa . hehe . story tntg cinta ? Haha , bnyk-2 ! tp nk tjuk apa ? Haha . ini masa berfikir ! hehe . assalamualaikum , ily <3 : CUTI SEKOLAH :

Sunday, March 13, 2011

BILA DAH PNDH SKOLAH LAEN , MULA LHA LUPA KN KWN LAME MESKI KITA PRNH BERBAEK .

dulu kita kwn baek sanad , tp skrg kita x rapat daa. awk da de dunia baru . awk x perlukn kwn awk sorg nie . setiap kali msj , jrng2 je bls . bls pon nk x nk jee . yes ! i know , kita nie hnye kwn mase dunia lame awk tuu . okayy , sy berterima ksh pd awk sbb sudi jd kwn sye pd dunia lame awk tuu , yeah ! ily lha XD

PERKARA YANG DAH LEPAS , BIARKAN IA BERLALU DGN HATY YG GEMBIRA :'(

Aku sedih lha , baru-baru niy , ade org tetiba tnye aku, betol ke aku de gaduh nge sorg membe aku nie ? pdhl aku x gduh pon , kami berbaek lagy :) . then , ade pulakk kwn aku sorg lagy ckp , yg aku dew gduh nge sorng dakk puan nie ( org laen ). why ? pdhl aku x pnh cari psl pon . aku juga  x prnh ambek pusing hal dye . hish ! aku ta suke lha org maen fitnah2 aku , law betol pon aku de wat slh , gtau lha aku . biar aku mtk maap . korang x pyh mtk maaf  dgn aku . aku x suke lha berdendam dgn korang . okayy ? aku mtk maap law aku de wat slh okay-okay ? stiap manusia x lari dr melakukn kslpn begitu juaa aku . okay ? sorry :) , biarlah pkare yg da berlaku tuu berlalu dgn penuh kngn yg terindah bg kita meski ituu saked , :')

Wednesday, March 9, 2011

SETIAP YG BERLAKU ADA HIKMAHNYA :')

hehe , tol an pepatah di ats tuu ? YEAHH ! hehe , apa yg  berlaku kat sy begituu lha . thnx yaww kpd sesiapa yg terlibat ! Haha . :') ( HAPPY )

Tuesday, March 1, 2011

hye :')

hai . hurmm =,=' . sakett aty aaa lam kls td . ade ke ptot dakk laki kls aku wat fitnah kat aku. hish ! naseb pkwe aku x mrh , law mrh ?? hurm =,=' . aku masih MARAH dgn mu *owg yg tertentu taw aa . huh .